Scopul Campaniei

Alătură-te nouă! Această campanie de colectare de fonduri este destinată dotării Spitalului de Boli Infecțioase din Iași cu aparatura, echipamente și consumabile medicale. Împreună putem lupta împotriva COVID-19!

Completează formularul de mai jos și o să te contactăm în cel mai scurt timp.

STOP Coronavirus – Impreuna salvam vieti!

0 zile ramase
  • 250.000,00 lei

    Suma Necesara
  • 100 lei

    Suma donata până acum
Progres :
0.04%
Alege cât vrei să donezi:
Suma minima este 30lei Suma maxima este 10000lei
Sau introdu manual suma:
lei
Iasi, România

Balas Karina

1 Campanii create

Vezi Profilul

Povestea Campaniei

Avem nevoie de ajutor!

Acesta este strigătul Spitalului de Boli Infecțioase ,, Sfânta Parascheva,, din Iași.

Din păcate, momentul de față, nu putem face față pandemiei Coronavirus fără ajutorul vostru, nu putem trata pacienții la cel mai înalt nivel dacă nu dispunem de materialele necesare!

Noi, cei de la Curtea de Arbitraj Comercial, Maritim și Fluvial de pe lângă Fundația Cardinal Points împreună cu agenția imobiliară Unik House am auzit acest strigat și vrem să îi AJUTĂM.

Te invităm ALĂTURI DE NOI!

 


Din păcate la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași bolnavii sunt tot mai mulți din toată regiunea Moldovei și au nevoie de mai multe aparate pentru a-i menține în viață.
Putem să nu facem nimic și să ne fie frică de ce este mai rău, sau putem să ne mobilizăm și să învingem împreună acest virus.

 


Din banii donați vom achiziționa cât putem de multe din următoarele echipamente de protecție: Măști cu supapă (FFP1, FFP2, FFP3,FFP4), Măști chirurgicale cu 3 pliuri, Combinezoane de protecție, Acoperitori cizme, Halate chirurgicale sterile UF, Ochelari protecție, Viziere protecție, Mănuși nitril și chirurgicale, Substanțe biocide.

Toate aceste materiale pe care urmează să le achizitonăm, vor fi DONATE medicilor și personalului medical de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

În prima etapă me propunem să identificăm cele mai avantajoase prețuri și achiziționăm materialele.
În următoarele etape urmând să donăm tot ce am reușit să achiziționăm din donațiile celor care se vor alătura acestei cauze.

Sperăm să reușim să satisfacem nevoia spitalului de boli infecțioase din Iași astfel încât pe viitor să putem veni și în ajutorul spitalelor din Suceava și Botoșani.

 


Donează și tu pentru medicii din Iași!
Fiecare zi contează!

Nume Suma donata Data
Donator Anonim 100,00 lei May 01, 2020

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „STOP Coronavirus – Impreuna salvam vieti!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *