Scopul Campaniei

Poți să susții proiectele noastre printr-o donație. Încercăm să facem cât mai mult pentru educație. Alătură-te nouă! Îți mulțumim!

Completează formularul de mai jos și o să te contactăm în cel mai scurt timp.

Sustine You4Edu

  • 10.000,00 lei

    Suma Necesara
  • 2450 lei

    Suma donata până acum
Progres :
24.50%
Alege cât vrei să donezi:
Suma minima este 30lei Suma maxima este 10000lei
Sau introdu manual suma:
lei
SAU
, România

Darius Oproiescu

5 Campanii create

Vezi Profilul

Povestea Campaniei

Susține proiectele noastre!

 

Aici găsești cine suntem, realizările noastre dar și proiectele pe care le avem în desfășurare.


În anii 2017 și 2018 am fost desemnați ”ONG-ul anului”. Detalii aici.


Dacă ar fi să luăm în calcul doar anul 2020 și doar examenul de bacalaureat, din raportul emis de către ministerul educației, putem observa că peste 21.000 de absolventi nu au mai fost discriminați, așa cum se întâmpla în anii trecuți.

Evident la aceștia se mai adaugă și elevii care au participat la Evaluarea Naționață și care au depus contestații.

Doar în acest an (2020) peste 21.000 de absolvenți care au dat bacalaureatul nu au mai fost discriminați datorită faptului că noi am obligat sistemul să modifice metodologia care se aplică la examene naționale.

Pe scurt, înainte de modificarea metodologiei, dacă în urma contestație, nota era doar cu 0,45 mai mare (creștere de sub 0,50), nota finală nu era modificată. În anul 2020, la bacalaureat, în urma contestațiilor au fost 21.163 de lucrări ale căror note au crescut cu mai puțin de 50 de sutimi. Toți aceștia nu ar fi primit note crescute dacă nu am fi ”obligat”  ministerul să modifice metodologia.

Aici găsești detaliile ”luptei” noastre cu cei ”doi elefanți”: Ministerul Educației și CNCD pe care i-am învins în instanță.


Odată cu apariția crizei coronavirus, ne-am implicat în susținerea celor din linia întâi. Alături de partenerii noștri am produs și distribuit aproximativ 8.000 de viziere în județul Bihor dar și în județele Cluj, Salaj, Satu Mare și Arad respectiv în câteva spitale din București. Aici detalii despre proiect.


Ne-am implicat și în proiecte universitare. Aici găsești detalii despre acestea.


Știm cu toți că elevii din școlile rurale, din păcate, pleacă cu șansa a doua. Doar unul din trei copii ajung să participe la Evaluarea Națională și să obțină cel puțin nota 5,00 la examen (matematică) în condițiile în care elevii de la școlile din mediu urban procentu celor care reușesc este aproximativ dublu. Noi am demarat un proiect prin care am reușit să dovedim că prin pregătire specifică fiecărui copil (din program) aceștia au reușit să obțină note peste 5,00. Aici detalii despre proiectul nostru.


Ne-am implicat și ne implicăm în continuare în susținerea tinerilor / copiilor cu dizabilități. Aici detalii despre bursierii noștri speciali, despre colaborarea cu Asociația Down Oradea România resprectiv proiectele noastre prin care am susținut persoane cu dizabilități, cu precădere copii și tineri cu dizabilități.


Prezenta platformă You4Edu aparține ONG-ului nostru. Este un proiect prin care ne-am propus să ajutăm ONG-urile care nu au posibilitatea tehnică să atragă donații online dar și grupuri de inițiativă care și-ar putea propune proiecte în zonele: educație, medical, mediu, social, sport. Aici câteva detalii despre platformă, rețineți că acum sunteți pe platformă.


Te invităm să susții proiectele noastre printr-o donație, aici prin intermediul acestei platforme.

Îți mulțumim că ești alături de noi.

Nume Suma donata Data
Daniel Rus 850,00 lei July 06, 2020
Cristina Mos 50,00 lei July 06, 2020
Marius V 300,00 lei July 04, 2020
Ioana Marcus 400,00 lei July 02, 2020
Claudia Suciu 50,00 lei July 06, 2020
Mircea S 200,00 lei July 02, 2020
Carmen Popescu 500,00 lei July 02, 2020
Sorin T 100,00 lei July 01, 2020

Recenzii

  1. Daniel R

    Excelent ! Ceea ce ați făcut pentru copiii care dau examene este extraordinar. Mult prea mulți copii discriminati, mult prea multe drame ! Bravo!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *