Persoane Fizice

Cum te poți implica

Creează o campanie pe platformă

Platforma You4edu îți oferă posibilitatea să inițiezi una sau mai multe campanii pentru a susține tu împreună cu alți donatori sau companii, care se implică prin sponsorizări, cauzele din jurul tău care au nevoie de asta. 

Știm că uneori procesul de a dona sau de a ajuta se lovește de birocrație sau chiar corupție.

Prin You4edu, procesul de donare în cadrul campaniilor este unul transparent, iar birocrația din spate este preluată de noi. Tot ce trebuie să faci este să completezi detaliile campaniei și ale persoanei pe care vrei să o ajuți.

Mai multe detalii despre tipul de campanie care se potrivește cauzei tale, afli cu un click pe butonul de mai jos.

Donează într-o campanie

Dacă vrei să te implici în schimbarea pe care vrem să o aducem la nivelul educației din România, precum și fiecare dintre noi în jurul nostru, poți să faci asta donând într-una dintre campaniile realizate sau dacă deții o firmă, printr-o sponsorizare.

Află mai multe despre campaniile You4edu cu un click pe butonul de mai jos!

Devino Ambasador You4edu

Prin Proiectul You4edu ne dorim o Românie mai bună. Știm că fiecare dintre noi suntem prea mici pentru a face o schimbare mare. Dar știm și că schimbările mari, sunt suma schimbărilor mici. 

You4edu pune la dispoziția oricui modalitatea prin care fiecare dintre noi putem să dăm o mână de ajutor în jurul nostru. Avem nevoie de oameni cu aceeași viziune, care să ne reprezinte și să promoveze în rândul oamenilor din jurul lor, proiectul nostru.

Dacă vrei să fii un Ambasador You4edu și să tragi împreună cu noi spre un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri, completează formularul de mai jos.

Noi te vom contacta ca să îți spunem mai multe despre avantajele pe care Amasadorii You4edu le au și cum ne poți ajuta.

Devino Voluntar You4edu

Administrarea campaniilor, gestionarea și promovarea platformei You4edu este o muncă pe care o tratăm cu maximă importanță pentru că știm că de asta depind toate cazurile pentru care s-au inițiat campanii. 

Avem nevoie de ajutor în ceea ce înseamnă această muncă și te vrem alături de noi!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar noi te vom contacta pentru a stabili modul în care ne poți ajuta.