Tipuri de Campanii

Cine poate iniția o campanie?

DA, pe You4Edu pot fi create și campanii de către persoane fizice, de către grupuri de inițiativă

Tu și un mic grup de prieteni puteți avea propria campanie !

Ce trebuie să faci?

1. Primul pas pe care îl ai de făcut este să ne contactezi și să ne expui idea ta.

2. Noi vom reveni cu un feedback și cu un plan de implementare a idei tale.

Campanie de tip ONG.

Acest tip de campanie este dedicat ONG-urilor. Ne-am propus să devenim un booking al ONG-urilor din România. O platformă care să ofere tuturor ONG-urilor posibilitatea de a se adresa persoanelor car edoresc să se implice și să atragă finanțări online. 

Cui ne adresăm ?

  • ONG-urilor care nu au propriul sistem de donații online. Considerăm că parteneriatul cu noi poate fi unul foarte bun, un parteneriat care să îi ajute să atragă finațări pentru proiectele pe care și le propun.
  • Chiar și ong-urilor care au un sistem de donații online

Toate ONG-urile care au campanii pe You4Edu vor beneficia de o promovare online eficientă.

Cine poate iniția o Campanie de tip “ONG”? Orice ONG poate iniția o campanie și poate beneficia de vizibilitate și promovare pe You4Edu.

ONG-urile pot avea mai multe campanii pe You4Edu:

  • Campanii permanente. De exemplu acele campanii prin care își propun să atragă fonduri pentru acoperirea cheltuielilor curente
  • Campanii Proiect. Acele campanii pe perioadă determinată prin care își propun să atragă finanțare pentru proiecte punctuale.

Companiile parteneri You4Edu.

Cui ne adresăm ?

Acelor companii care sunt implicate în viața cetății

Decidenților din companii care își propun să demareze un proiect de responsabilitate socială și consideră că este mai util și mai eficient să externalizaze implementarea acelei idei.

Ce trebuie să faci?

1. Primul pas pe care îl ai de făcut este să ne contactezi și să ne expui idea ta.

2. Noi vom reveni cu un feedback și cu un plan de implementare a idei tale.

O astfel de colaborare va avea loc folosind bugetul tău de sponsorizare.

Tipuri de campanii:

Cine poate iniția o Campanie de tip “ONG”?

Orice ONG poate iniția o campanie și poate beneficia de vizibilitate și promovare pe Platforma You4edu.

Despre fondurile atrase

Între ONG-ul care inițiază campania și You4edu se va realiza un parteneriat, iar fondurile atrase prin platformă vor fi virate pe baza contractului către ONG. 

Prin platformă, ONG-urile pot beneficia și de sponsorizări din partea partenerilor You4edu. Companiile care doresc să ofere sponsorizări, vor fi îndrumate către un reprezentant al ONG-ului pentru a fi realizat un contract de sponsorizare direct între ONG-ul în cauză și companie.

Toate fondurile atrase în cadrul unei campanii a unui ONG vor fi  virate strict către ONG-ul care derulează campania.

Acest tip de campanie ajută la îmbunătățirea condițiilor în care trăim.

Proiectele propuse pot fi din zona educației, medicală, socială, culturală, mediului, sportului etc.

Prin Campania de tip “Proiect” tu alegi ce schimbare în bine aduci în locul în care trăiești, în școala în care înveți sau în care ai învățat sau în comunitatea din care faci parte.

Cine poate iniția o Campanie de tip “Proiect”?
Oricine, persoană fizică sau companie sau ONG poate iniția ușor, pe platforma You4edu, o campanie de tip “Proiect”.

Poți iniția un proiect împreună cu colegii de muncă , foștii colegi de liceu, prietenii sau alte persoane de lângă tine, pentru ca împreună să aduceți o schimbare în bine în jurul vostru.

Cum se finanțează proiectul?

Contractul de finanțare va fi încheiat între beneficiar și You4edu conform legislației în vigoare și a condițiilor stabilite de tine. Vei putea urmări constant suma strânsă din donații, iar la finalul campaniei sau chiar pe parcursul acesteia, fondurile vor fi direcționate către proiectul inițiat de tine.

Acest tip de campanie este dedicată burselor care se acordă copiilor și tinerilor care au nevoie de o mână de ajutor sau celor care fac performanță

Dacă știi un copil cu posibilități financiare mai reduse și vrei să îl ajuți să aibă o șansă la o educație mai bună, prin acest tip de campanie o poți face. De asemenea dacă știi un copil cu performanțe deosebite, prin acest tip de campaniei te ajutăm să îi acorzi o bursă.

Bursele acordate pot fi de două feluri:
1) Bursă Nominală
Prin acest tip de bursă, cunoaștem de la început bursierul, adică tânărul sau copilul căruia vrei să îi acorzi bursa și creezi o campanie exact pentru acesta.

2 Bursă de tip Aplic 
Tu alegi numărul de burse și valoarea lor, precum și toate criteriile după care bursele vor fi acordate, iar cei care au nevoie de ele vor putea să aplice.

Cine poate iniția o Campanie de tip “Bursă” Oricine, persoană fizică sau companie, poate iniția ușor, pe platforma You4Edu, o campanie de Burse Nominale sau de tip Aplic.

Cine oferă bursa? Contractul de bursă va fi încheiat între beneficiarul bursei și You4Edu conform legislației în vigoare și a condițiilor și criteriilor stabilite de tine.

Dacă ai întrebări te invităm să parcurgi secțiunea întrebări frecvente sau așteptăm să ne contactezi.