Scopul Campaniei

Primul bursier You4Edu în Marghita.

 

Completează formularul de mai jos și o să te contactăm în cel mai scurt timp.

You4Edu Marghita

0 zile ramase
 • 30.000,00 lei

  Suma Necesara
 • 1450 lei

  Suma donata până acum
Progres :
4.83%
Alege cât vrei să donezi:
Suma minima este 30lei Suma maxima este lei
Sau introdu manual suma:
lei
SAU
Bihor, România

Povestea Campaniei

Marghita are mulți oameni implicați și inimoși.

În ultimi ani a crescut foarte mult gradul de implicare civică. Au fost realizate câteva proiecte sociale deosebite, proiecte culturale și nu numai. Ne referim aici, în special, la cele realizate de grupuri de inițiativă și de ONG-urile locale.

În urma discuțiilor cu câțiva dintre cei mai implicați marghiteni ai momentului, în special cu Dan Ile,  am ajuns la concluzia că, un proiect de acordare de burse pentru copii și tineri marghiteni, ar fi cât se poate de binevenit.

Acum este posibil asta, You4Edu este instrumentul perfect pentru a iniția un astfel de proiect.

Am demarat acest proiect și avem un prim bursier. Suntem convinși că vor urma și alți.

 

Am putea spune că Mate are un nume predestinat. Mate este micul matematician și fizician din Marghita.

Printr-o conjunctură favorabilă, am avut plăcerea să-l cunoaștem pe Mate. Principalul ‘’vinovat’’,  Dan Ile – prieten al educației și cu foarte bună expertiză în implicare,  ne-a invitat la Balul de Caritate Rotary Marghita, unde Mate a fost premiat. Aici detalii. Așa am aflat de premiile obținute de Mate la concursurile și olimpiadele de matematică, fizică dar și la alte discipline.

 

 • În clasa a V-a, nefăcând fizică a fost ‘’obligat’’ să participe ‘’doar’’ la concursuri de matematica, limba și literatura maghiară și lingvistică obținând mai multe locuri II și mențiuni.
 • În clasa a VI-a, locul II la olimpiada județeană de fizică, mențiune la olimpiada județeană de matematică, calificare la faza națională a olimpiadei de matematică pentru scoli cu predare în limba maghiară, calificări la fazele Naționale la concursurile ‘’Bolyai’’ și ‘’Zrinyi Ilona’’
 • În clasa a VII-a, din nou calificări la fazele naționale la concursurile de matematică  ‘’Bolyai’’ și ‘’Zrinyi Ilona’’(obținând locul I la fazele județene), premiul III la olimpiada județeană de fizică, premiul I la concursul de fizică ‘’Oveges Jozsef’’ respectiv mențiune la faza națională, medalie de bronz și premiul special pentru lucrare cu punctaj maxim la concursul național de fizică ‘’Alfa es Omega’’.

Credeți că învață tot timpul ? Nici vorbă, joacă aproape zilnic fotbal, îi place pescuitul și excursiile în natură (în special cele pe munte).

Vă invităm să susțineți demersul nostru, Mate este un copil care merită recompensat pentru rezultatele lui. Hai să-l încurajăm!

 

Aici vom reveni cu detalii despre acest proiect. Ne propunem să constituim un board al acestui proiect, un board format din marghiteni implicați, din cei care pot face ca un astfel de proiect, care să susțină educația copiilor și tinerilor din Marghita, să fie un succes, dar și alte proiecte pe care aceștia le pot considera necesare urbei și care ar putea să atragă finanțări prin intermediul You4Edu. Revenim cu detalii.

You4edu este instrumentul perfect pentru a acorda burse elevilor și studenților dar și pentru orice alt proiect din zona educațională, social, mediu, cultural, sportiv, etc.

Ne propunem ca bursele you4edu să ajungă în toate orașele din România, de ce nu, chiar în toate localitățile din România. Vom reuși asta cu ajutorul tuturor celor care conștientizează importanța educației.

Marghita a dat, de-a lungul timpului, foarte mulți oameni faini. O parte dintre ei au rămas acasă, o altă parte își fac cu succes profesiile în toată România, chiar în toată lumea. Suntem convinși că foarte mulți dintre aceștia vor susține sau chiar vor iniția proiecte din: educație, social, medical, mediu, cultural, sportiv, etc

 

Pentru o bună funcționare și administrare a You4Edu, există câteva elemente de cost pe care platforma trebuie să le susțină. Acestea le regăsiți în termeni și condiții.Pentru această campanie, echipa You4Edu oferă condiții speciale, după cum urmează:

 1. din fiecare donație online, realizată de persoane fizice, un procent între 5 și 6% este pentru acoperirea comisioanele financiare (procesator de plăți online și comisioane bancare); acesta este singurul comision care va fi reținut din fiecare donație online; cu toate acestea, toate sumele astfel reținute (cei 5-6%) din donații online, pentru ”You4Edu Marghita” vor fi direcționate integral către promovarea acestei campanii, comisioanele financiare către  procesatorul de plăți și băncile corespondente fiind suportate integral de către You4Edu din alte surse.
 2. în cazul sponsorizărilor atrase pentru ”You4Edu Marghita’, sumele rezultate din comisionul aferent dezvoltării, administrării și promovării platformei va fi direcționat strict și integral către administrarea și promovarea acestei campanii.
  Pentru orice detalii, vă invităm să ne contactați folosind formularul de contact.

 • Parteneri Proiect

  Aici vom posta noutăți ale acestei campanii.

  Revenim!

Nume Suma donata Data
Donator Anonim 200,00 lei December 26, 2019
Donator Anonim 200,00 lei December 11, 2019
Donator Anonim 50,00 lei December 09, 2019
Dan Ile 400,00 lei December 07, 2019
Donator Anonim 50,00 lei December 06, 2019
Horea R 50,00 lei October 17, 2019
Marius Kosa 400,00 lei October 10, 2019
Florin Rojan 100,00 lei October 09, 2019

Recenzii

 1. Florin Rojan (Donator verificat)

  Am o dublă calitate, cea de marghitean dar și cea de coordonator a ceea ce înseamnă platforma You4Edu.
  În cea de-a doua calitate am … profitat de faptul că am avut acces la această campanie și am donat primul.

  Noi ca și echipa you4edu dar și eu în această dublă calitate suntem convinși că prin acest prim pas, bursa oferită tânărului Mate Winkler, deschidem calea unui set de proiecte care să susțină educația și nu numai în Marghita.

  Proiecte prin care să susținem educația, prin care să oferim burse celor care merită dar și celor care au mare nevoie de susținere. Subliniem că prin You4Edu vor putea fi inițiate și alte proiecte din domenii cum ar fi: cultural, social, medical, cultural, etc.

  Sunt absolut convins că vor fi mulți marghiteni care se vor alătura și vor susține proiecte dedicate urbei lor. Totodată invităm companiile să susțină aceste proiecte și pe toți cei care vor să susțină Marghita.
  Felicitări și succes Mate !

  PS: nu pot să nu menționez că toți cei din bordul acestui proiect suntem marghiteni.

 2. Camelia

  Felicitari

 3. Dan Ile (Donator verificat)

  Remarcabila aceasta initiativa si de apreciat ideea si munca coordonatorilor, realizatorilor platformei, o punte de legatura intre cei care doresc si simt nevoia sa ofere ajutor si cei care au nevoie de ajutor. Comunitatea din Marghita, ma refer aici strict la orasul nostru, poate participa acum în mod direct la rezolvarea, macar in unele cazuri, a unei probleme reale, sensibila dar dura in acelasi timp in Romania de azi: salvarea de la ignoranta a catorva dintre cei mai buni copii și facilitarea accesului lor la educație in conditii cat mai bune. Este vorba de elevii care au potențial intelectual si rezultate foarte bune la scoala, dar parintii nu reusesc sa le ofere cele mai bune conditii materiale pentru a studia linistiti si in siguranta. O astfel de bursa, dincolo de ajutorul material binevenit pentru rechizite, carti, deplasari la concursuri si olimpiade, pregatiri suplimentare private, chiar haine si mancare de calitate…, poate constitui un semnal pentru elev ca societatea nu l-a abandonat, ca munca si rezultatele lui sunt apreciate de cineva si rasplatite. Acest lucru poate pune copilului aripi care sa-l poarte inainte prin scoala cu rezultate cat mai bune, si mai departe spre o universitate, ajutandu-l sa-si gaseasca un drum in viata, spre un destin propriu cat mai bun. O bursa poate schimba in cateva luni de zile, un an, viata unui astfel de elev. Noi toti, printr-o donatie cat de mica, putem sa fim parte al acestui proiect si sa generam astfel de lucruri. Personal, am donat deja si incurajez locuitorii orasului Marghita si mai ales absolventii liceului din oras, aflati acum in cele patru zari, unii cu cariere profesionale remarcabile in diverse domenii, sa sustina acest proiect si sa doneze pentru fondul de burse pentru actualii elevi din Marghita, ma refer la elevii inteligenti si cu rezultate bune, dar care studiaza in lipsuri materiale. Haideti noi, absolventii marghiteni din anii 70, 80, 90, etc sa ne aducem aminte de anii de liceu si sa facem acum un front comun pentru a-i ajuta pe acesti elevi!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *