Scopul Campaniei

NO CONTENT

Completează formularul de mai jos și o să te contactăm în cel mai scurt timp.

Hercules Maraton e alături de locuitori cătunelor din Valea Cernei

3 zile ramase
  • 10.000,00 lei

    Suma Necesara
  • 200 lei

    Suma donata până acum
Progres :
2.00%
Alege cât vrei să donezi:
Suma minima este lei Suma maxima este lei
Sau introdu manual suma:
lei

Seba Ursuta

2 Campanii create

Vezi Profilul

Povestea Campaniei

Locuitorii din Valea Cernei trăiesc în cătune izolate, unde se poate ajunge doar pe cărări montane. Cei mai mulți dintre ei sunt bătrâni, iar principala lor sursă de venit era vânzarea produselor proprii (produse lactate) în târguri și piețe organizate periodic.

 

De peste 10 ani, zona Herculane, Valea Cernei a devenit pentru noi o a doua casă. Noi, cei din CS Alternative Timișoara, împreună cu zeci de voluntari care ne ajută, organizăm acolo în fiecare an concursul de alergare montană Hercules Maraton prin care ne dorim să promovăm zona și să sprijinim cultura locală și mai ales pe locuitorii ei. 

 

Având în vedere situația cauzată de răspândirea virusului COVID-19, locuitorilor le este imposibil să ajungă la unele resurse de bază (ulei, făină, alte alimente, consumabile etc.) și au rămas fără principala lor sursă de venit: comercializarea produselor proprii (brânză și alte produse lactate, legume, carne etc.). 

Deși nu putem să fim fizic alături de ei ajutându-i cu cele necesare, vrem totuși să îi ajutăm să treacă mai ușor peste această încercare pe care ei o resimt mai tare. 

Ne-am gândit ca în această perioadă să adunăm pentru ei o sumă de bani din care să achiziționăm ceea ce au nevoie și să le livrăm în cătunele din Valea Cernei de îndată ce vom putea face acest lucru în siguranță

Pentru aceasta, facem apel la fiecare dintre voi și vă rugăm să vă implicați, contribuind prin donații. Pentru siguranța fiecăruia dintre noi, ne dorim să limităm contactul fizic. Vă rugăm să donați online, pe această platforma, iar noi vom achiziționa produsele de care locuitorii cătunelor de pe Valea Cernei au nevoie. 

Implicați-vă prin donații mai jos și rămâneți cu ochii pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/HerculesMaraton/ pentru a vedea rezultatele implicării noastre.

Nume Suma donata Data
Donator Anonim 100,00 lei May 13, 2020
Donator Anonim 100,00 lei April 15, 2020

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hercules Maraton e alături de locuitori cătunelor din Valea Cernei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *