Scopul Campaniei

Prea multi elevi din mediul rural provin din medii vulnerabile. Ne propunem să-i ajutăm!

Completează formularul de mai jos și o să te contactăm în cel mai scurt timp.

Sutinem Educatia în Rural

  • 50.000,00 lei

    Suma Necesara
  • 0 lei

    Suma donata până acum
Progres :
0%
Alege cât vrei să donezi:
Suma minima este 10lei Suma maxima este 9999lei
Sau introdu manual suma:
lei
SAU
Bucuresti, România

Popescu Razvan

1 Campanii create

Vezi Profilul

Povestea Campaniei

(Această campanie este un exemplu. NU este una reală, la fel cum nici organizația nu este una reală. Este un model pentru organizațiile studențești partenere ale proiectului Edu4Ruralis).


Sunt prea multi elevi în mediul rural care provin din medii vulnerabile.
Organizația noastră să ajute cât mai mulți dintre aceștia.


Ce ne propunem?

Din păcate există prea mulți elevi din mediul rural care nu au device-urile necesare pentru a participa eficient la scoala online. Știm cu toți că tabletele nu sunt cea mai bună soluție.

Ne propunem să atragem companii dar și donatori privați care ne sponsorizeze/ doneze calculatoare(/laptopuri) pe care noi să le putem pune la dispoziția acelor elevi care au mare nevoie de acestea.

Suntem parteneri în proiectul Edu4Ruralis . Prin acest parteneriat ne vom asigura că device-urile pe care le vom primi vor ajunge la acei elevi din mediul rural care au cea mai mare nevoie de acestea.

Acceptăm și device-uri SH– evident cele care sunt în stare de funcționare și care au caracteristicile minim necesare pentru a fi folosite în procesul de predare online. O echipă a organizției noastre se va ocupa de configurarea corectă a acestor device-uri. Contactează-ne dacă vrei să donezi unul sau mai multe device-uri pentru acest proiect. Invităm companiile să se alăture acestui proiect, companii care își reînoiesc evhipamentele IT.

În funcție de bugetul pe care vom reuși să-l atragem vom achiziționa si device-uri noi.Am creat un departament care lucrează deja la un set de training-uri si webinarii care să ajute și să ofere suport elevilor din mediul rural. Suport pentru a folosi eficient instrumentele din online, instrumentele necesare în sistemul de predare online.Trimestrial vom publica pe site-ul organizației noastre un raport de activitate a acestui proiect.

25% din donațiile în bani pe care le vom atrage prin acestă campanie, vor fi folosite pentru a acoperirea cheltuielilor indirecte respectiv cheltuieli de funcționare a organizației noastre. Diferență o vom folosi pentru achiziții de device-uri pentru elevi din mediul rural,
Puteți să vă alăturați acestui proiect, donând online o sumă de bani – o singură dată sau recurent sau donând un device. Iar dacă vreți să susțineți acest proiect într-un al mod, așteptăm să ne contactați.

Mulțumim pentru implicare!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sutinem Educatia în Rural”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *