Scopul Campaniei

Mariana Naghiu (39 ani) din comuna Sălacea a fost diagnosticată cu cancer la colon în stadiu avansat şi are nevoie de ajutor pentru ca cei şapte copii să nu o piardă şi pe ea, după ce au rămas orfani de tată.

Submit the form below to be contacted / Completează formularul de mai jos și o să te contactăm în cel mai scurt timp .

Uniti salvam O MAMA si ajutam SAPTE COPII!

0 zile ramase
 • 80.000 lei

  Suma Necesara
 • 85240 lei

  Suma donata până acum
Progres :
106.55%
Alege cât vrei să donezi:
Campania s-a incheiat cu succes!
Marghita- Bihor, România

Ile Dan Marcel

1 Campanii create

Vezi Profilul

Povestea Campaniei

Könyörtelen sors hét öccs számára, a Bihar megyei Szalacs községből. Miután apjuk négy évvel ezelőtt hirtelen agyvérzésben eltávozott, a gyermekek édesanyjánál  39 éves korában előrehaladott vastagbélrákot diagnosztizáltak. Sürgősségi műtétet után, ágyhoz kötve és citosztatikus kemoterápiával kezelve, Mariana Naghiu fenntarásos diagnózist kapott az orvosoktól a jövőjére vonatkozóan. Kegyetlen csapás érte. Hét gyermeke van, a legfiatalabb 5 éves és a legidősebb 15 éves. A kicsik még nem is értik, hogy mi történik, az nagyobbakat sokkolta a hír.

Apja halála után az anya volt az egyetlen, aki Szalacs külterületén, egy romos házban nevelte és gondozta a hét gyermeket, anyagi és érzelmi nehézségekkel küzdve. A rászoruló család életkörülményei nagyon nehezek, nagy hiányosságokkal küzdenek, a mindössze két szobával összeragasztott földházban, a legalapvetőbb közművek nélkül. A napok nehezen teltek az anya vállán, aki mindent megtett annak érdekében, hogy gyermekeinek legyen valamit az asztalon, tiszta ruhát vegyenek, egyszerű játékkal játszanak és iskolába járjanak a faluban. Nagylelkű emberek segítettek neki ebben a nehéz időszakban, hogy a hét testvérnek még gyermekkorban legyen része. Már ha ezt annak lehet nevezni …egészen néhány héttel ezelőttig, amikor az anya egészségügyi problémái megjelentek.

A hét gyermek élete még nehezebbé vált. A szomorúság vette át az öröm ritka pillanatait, a fájdalom a kevés boldog pillanatot. Az anyával a kórházban a gyerekek éhes éjszakákat és hideg reggeleket kaptak a házban, tűz nélkül a tűzhelyben. A holnap gondozása még nehezebb, és most sötétben van a jövőjük. Mert mindannyian tudjuk, hogy a rák …

Ez a legrosszabb társadalmi eset, amellyel margittai MOST Közösségi Szövetség találkozott a közelmúltban a Bihar megye északi részén végrehajtott jótékonysági akciókban, a rászorulók és családok támogatására.

MOST adománygyűjtő kampányt indítunk a család támogatására. Igyekszünk megmenteni Mariana életét, vagy legalábbis meghosszabbítani, ameddig csak lehet. Ebből a pénzből a MOST közösségi szövetség fedezi Mariana utazási és kezelési költségeit, gondoskodik a gyermekek anyagi helyzetéről, és megpróbálja felújítani otthonukat, megfelelő életkörülményeket biztosítani számukra.

MOST van az az idő, amikor megmutathatjuk, hogy egységesek vagyunk, együttérzünk a szenvedőkkel, kitárjuk a szívünket, nagylelkűek vagyunk és kezet nyújthatunk a térdre esőknek. MOST támogatni fogjuk Marianát a rák elleni küzdelemében, hogy életben maradhasson gyermekei mellett.

Segíthet Mariana, egy fiatal anya megmentésében – túl fiatal ahhoz, hogy elmenjen … Segíthet a Marian, Sorin, Remus, Valentina, Mariana, Gabriela és Vasilică gyermekeknek is.

Minden pillanat értékes a rák elleni küzdelemében, és minden adomány megmentheti az anyát és segíthet ezeknek az ártatlan gyermekeknek!

Köszönjuk a támogatást és a részvételt!


Destin nemilos pentru şapte fraţi minori din comuna bihoreană Sălacea. După ce în urmă cu doi ani tatăl lor a murit fulgerător în urma unui accident vascular, acum mama copiilor a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu la colon, la numai 39 de ani. Operată de urgenţă, ţintuită la pat şi tratată prin chimioterapie cu citostatice, Mariana Naghiu a primit diagnostic rezervat de la medici pentru viitorul ei… Lovitură cruntă pentru ea şi cei şapte copii, cel mai mic de 5 ani şi cel mai mare de 15 ani. Cei mai mici nici nu înţeleg încă ce se întâmplă, iar pentru cei mai mari vestea a căzut ca un trăznet.

După moartea tatălui, mama era singura care îi creştea şi îngrijea pe cei şapte copii, în mari greutăţi materiale şi sufleteşti, într-o căsuţă dărăpănată de la marginea localităţii Sălacea. Condiţiile în care trăieşte această familie nevoiaşă sunt oricum dintre cele mai grele, cu mari lipsuri, într-o căsuţă de pământ lipit cu doar două odăi, fără cele mai elementare utilităţi. Zilele treceau anevoios pe umerii mamei, care făcea tot posibilul ca şi copiii săi să aibă ceva pe masă, să îmbrace o hăinuţă curată, să se joace cu o jucărie simplă, să aibă rechizite şi să meargă la şcoala din sat. Oameni cu suflet au mai ajutat-o în această perioadă grea, cei şapte fraţi având totuşi parte de copilărie. Aşa cum era, era copilăria lor… Până în urmă cu câteva săptămâni, când au apărut problemele de sănătate ale mamei, iar diagnosticul medicilor a lovit nemilos.

Viaţa celor şapte copii a devenit şi mai grea. Tristeţea a luat locul rarelor momente de bucurie, durerea a luat locul puţinelor clipe fericite. Cu mama prin spitale, peste copii au venit nopţi înfometate şi dimineţi reci în casa fără foc în sobă. Grija pentru ziua de mâine e şi mai grea, iar acum viitorul lor este în negură. Pentru că, ştim cu toţii, cancerul…

Acesta este cel mai grav caz social pe care Alianţa Comunitară “Umanitate” Marghita (ACUM) l-a întâlnit în acţiunile caritabile derulate în ultima perioadă în zona de nord a judeţului Bihor, în sprijinul persoanelor şi familiilor nevoiaşe.

Iniţiem ACUM o campanie de colectare de fonduri pentru a sprijini această familie greu lovită de soartă. Încercăm să salvăm viaţa Marianei sau să o prelungim măcar cât putem de mult, pentru ca cei şapte copii să mai aibă o mamă lângă ei. Cu aceşti bani, Alianţa Comunitară “Umanitate” Marghita (ACUM) va suporta cheltuielile cu deplasările şi tratamentul femeii, se va îngriji de situaţia materială a copiilor şi va încerca să le renoveze casa, pentru a le oferi condiţii decente de viaţă.

ACUM este un moment în care vom arăta că putem să fim uniţi, să fim solidari cu cei aflaţi în suferinţă, că putem să ne deschidem inimile, să fim generoşi şi să întindem o mână celor îngenunchiaţi de soartă. ACUM o vom sprijini pe Mariana în lupta cu cancerul, pentru a rămâne în viaţă alături de copiii ei.

Puteţi şi voi să ajutaţi la salvarea Marianei, o mamă tânără, prea tânără să plece… Puteţi şi voi să-i ajutaţi pe copiii Marian, Sorin, Remus, Valentina, Mariana, Gabriela şi Vasilică.

Orice clipă este preţioasă în lupta cu cancerul, iar fiecare donaţie o poate salva pe mamă şi îi poate ajuta pe aceşti copii nevinovaţi!

Donaţi aici, donaţi ACUM!


Mai multe informații despre aceasta campanie caritabila pe pagina de Facebook ACUM Marghita

 • MULTUMIM

  Suntem copleşiţi.
  Valul de empatie şi solidaritate cu Mariana care vine din partea voastră ne-a acoperit inimile. Mulţumim din suflet tuturor celor care aţi făcut şi continuaţi să faceţi donaţii pentru a încerca să salvăm împreună viaţa acestei mame tinere şi a oferi un trai decent copiilor ei. În acest moment, prin generozitatea voastră aţi deschis noi orizonturi campaniei noastre umanitare. O vom susţine financiar şi moral pe Mariana în lupta cu cancerul, pentru a rămâne în viaţă alături de copiii ei.

  Datorită generozităţii voastre, al doilea obiectiv al nostru devine de acum construirea/achiziţia unei case decente pentru această familie.
  Prin urmare, vom încerca să adunăm împreună 40.000 lei, bani cu care vom ajuta la tratamentele medicale ale Marianei şi vom oferi o casă decentă copiilor ei.

  Echipa ACUM – Marghita, 25 martie 2021

 • Campanie încheiată cu succes!

  CAMPANIE FINALIZATA CU SUCCES!
  Stimati parteneri, dragi prieteni. Azi se incheie Campania umanitara "Uniti salvăm O MAMA și ajutam SAPTE COPII" inițiată de Alianta Comunitara ""Umanitate" Marghita (ACUM) ca interfata de imagine a Asociatiei pentru Tineret "Pozeon" din Marghita, asociatia care a derulat de facto proiectul caritabil, o campanie inițiată pentru sprijinul Marianei Naghiu din comuna Salacea, o mamă de numai 39 ani care are cancer și creste singura in mari lipsuri șapte copii minori, dupa decesul tatalui.

  Valul de empatie si solidaritate pentru aceasta familie, generat de campania noastră, a fost urias. Voi, stimați colaboratori și dragi prieteni, prin implicare si donatiile generoase ati făcut posibil acest lucru minunat. Deși inițial ne-am propus sa adunam 20.000 lei pentru a ajuta aceasta familie, generozitatea voastră a ridicat stacheta la 85.000 lei, suma donata în numai câteva zile. Va mulțumim din suflet tuturor!

  Urmează ca în perioada imediat următoare sa stabilim de comun acord cu familia, care de fapt este destinatara de drept a acestor bani, cum vor fi administrati. Vor avea prioritate cheltuielile pentru tratamentul medical, îmbunătățirea situației materiale a familiei si îmbunătățirea condițiilor de studiu a copiilor.

  Campania caritabila publica inițiată de ACUM Marghita a avut un impact puternic în rândul comunității bihorene, si nu numai. Pe lângă donatiile financiare făcute online, oameni inimoși au mers la Salacea si au dus familiei diverse ajutoare materiale: alimente, haine, electrocasnice, mobilier. Copiii au primit tablete si laptopuri. Au fost expediate colete similare din tot judetul. Un grup de oameni inimoși din Valea lui Mihai a anunțat ca pune gratuit la dispoziția familiei Mariana Naghiu o casa decenta dotata cu tot ce este necesar, cu toate utilitățile igienico-sanitare, imediat ocupabila, daca aceasta doreste sa se mute acolo cu copiii, în condiții de trai foarte bune. Rezolvarea situației locative ne determina pe noi sa renuntam la cumpararea/achizitia unei alte case si sa canalizam fondurile strânse spre tratamentul medical al mamei si sprijinirea școlarizării copiilor, pentru a avea o șansă la un viitor bun.

  Vesti bune primim si de la personalul medical care o tratează pe Mariana. Organismul ei răspunde bine la tratament, ultimele analize nu sunt foarte proaste și exista șanse mari sa depășească acest moment greu.
  Datorita vouă, stimați parteneri si dragi prieteni, aceasta campanie caritabila se incheie cu succes. Din acest moment, viata Marianei si a copiilor ei se poate schimba radical in bine. Voi, prin donatiile voastre, ați făcut posibil acest lucru! Va mulțumim din suflet!

  Echipa ACUM Marghita – 3 aprilie 2021

Nume Suma Data
Donator Anonim 20 lei April 02, 2021
Ioana Cuc 4.800 lei April 02, 2021
Donator Anonim 50 lei April 02, 2021
Donator Anonim 50 lei April 02, 2021
Donator Anonim 500 lei April 02, 2021
Donator Anonim 100 lei April 02, 2021
Donator Anonim 100 lei April 02, 2021
Chiriac Marius 400 lei April 01, 2021
Donator Anonim 250 lei April 01, 2021
Donator Anonim 50 lei April 01, 2021
Donator Anonim 500 lei April 01, 2021
Mihaela Solea 100 lei April 01, 2021
Donator Anonim 100 lei April 01, 2021
Donator Anonim 400 lei April 01, 2021
Rad Cristia 400 lei April 01, 2021
Donator Anonim 200 lei April 01, 2021
Georgiana Emilia Nastase 100 lei April 01, 2021
Gabriel Adam 50 lei April 01, 2021
ioana iacabas 200 lei April 01, 2021
Donator Anonim 200 lei April 01, 2021
Nicoleta Pascalau 100 lei April 01, 2021
Alina Ciorba 50 lei April 01, 2021
LICEUL GRECO CATOLIC IULIU MANIU ORADEA INVATATOARELE SI COPII CLASEI I A 1.650 lei April 01, 2021
Denisa Piele 50 lei March 31, 2021
Alexandra Iulia Sava 200 lei March 31, 2021
Patricia Badea 400 lei March 31, 2021
Donator Anonim 100 lei March 31, 2021
Adelina Baescu 50 lei March 31, 2021
Donator Anonim 200 lei March 31, 2021
Adela Petronela Mocan 200 lei March 31, 2021
Donator Anonim 100 lei March 31, 2021
Donator Anonim 100 lei March 31, 2021
Bogdan Veres 1.000 lei March 31, 2021
Bogdan Laslau 100 lei March 31, 2021
Irina Porumb 50 lei March 31, 2021
Donator Anonim 200 lei March 31, 2021
Donator Anonim 100 lei March 31, 2021
Donator Anonim 50 lei March 30, 2021
Florin Sirbu 200 lei March 30, 2021
Diana Mester 100 lei March 30, 2021
Donator Anonim 400 lei March 30, 2021
Donator Anonim 100 lei March 30, 2021
Donator Anonim 200 lei March 30, 2021
Simona Civica 100 lei March 30, 2021
Donator Anonim 200 lei March 30, 2021
Nicola Samargiu 200 lei March 30, 2021
Donator Anonim 50 lei March 30, 2021
Donator Anonim 100 lei March 30, 2021
Donator Anonim 100 lei March 30, 2021
Donator Anonim 200 lei March 30, 2021
Florina Meghisan-Juncu 100 lei March 30, 2021
Donator Anonim 400 lei March 30, 2021
Donator Anonim 200 lei March 30, 2021
Donator Anonim 50 lei March 29, 2021
Banica Razvan 100 lei March 29, 2021
Elena Stoicovici 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 200 lei March 29, 2021
Donator Anonim 500 lei March 29, 2021
Donator Anonim 30 lei March 29, 2021
Donator Anonim 200 lei March 29, 2021
Donator Anonim 200 lei March 29, 2021
Andras Kapy 50 lei March 29, 2021
Alina Dinu 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 30 lei March 29, 2021
Ioan Holhos 200 lei March 29, 2021
Dana Pasca 200 lei March 29, 2021
Donator Anonim 500 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 50 lei March 29, 2021
Razvan Cojocaru 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Dana Rodica PETRISOR 200 lei March 29, 2021
Donator Anonim 50 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 1.000 lei March 29, 2021
Ciobanu Iuliana 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Elena Blanari 50 lei March 29, 2021
Drauber Srl Jurjac Eva 1.000 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Iuliana Boboc 50 lei March 29, 2021
Mihaela Condrea 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Dani S 50 lei March 29, 2021
Donator Anonim 1.000 lei March 29, 2021
Ene Ana maria ene 50 lei March 29, 2021
Donator Anonim 200 lei March 29, 2021
Donator Anonim 50 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 40 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Donator Anonim 10 lei March 29, 2021
Donator Anonim 10 lei March 29, 2021
Calin Buzlea 100 lei March 29, 2021
Marcel Campeanu 50 lei March 29, 2021
Donator Anonim 50 lei March 29, 2021
Donator Anonim 100 lei March 29, 2021
Bianca Crasanoiu 50 lei March 28, 2021
Luminita Vrinceanu 50 lei March 28, 2021
Donator Anonim 50 lei March 28, 2021
CATALIN MOS 150 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Cristina Chiroiu 50 lei March 28, 2021
Pop Cristian Paul 100 lei March 28, 2021
Voica Horotan 200 lei March 28, 2021
Simona Furdui 200 lei March 28, 2021
Donator Anonim 400 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Donator Anonim 20 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Donator Anonim 50 lei March 28, 2021
Marius Napau 50 lei March 28, 2021
Donator Anonim 50 lei March 28, 2021
Corina D 500 lei March 28, 2021
Beste Beste 200 lei March 28, 2021
Mihai Maro 200 lei March 28, 2021
Ilinca Craciunoiu 200 lei March 28, 2021
Loredan Popa 50 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Attila Szanto 200 lei March 28, 2021
Donator Anonim 50 lei March 28, 2021
Donator Anonim 500 lei March 28, 2021
OCTAVIAN POP 50 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Domnița Bodian 200 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Nicoleta Koșa 200 lei March 28, 2021
Ludovica Toth 200 lei March 28, 2021
Donator Anonim 50 lei March 28, 2021
Mihai Maresanu 100 lei March 28, 2021
Donator Anonim 100 lei March 28, 2021
Nicoleta Moldovan 200 lei March 28, 2021
Donator Anonim 200 lei March 27, 2021
Donator Anonim 200 lei March 27, 2021
Donator Anonim 200 lei March 27, 2021
Prundus Laura Alina 100 lei March 27, 2021
Anamaria Craiu 100 lei March 27, 2021
Oana Purda 70 lei March 27, 2021
Donator Anonim 100 lei March 27, 2021
Donator Anonim 50 lei March 27, 2021
Donator Anonim 500 lei March 27, 2021
Mihai Ariciu 100 lei March 27, 2021
Donator Anonim 400 lei March 27, 2021
Donator Anonim 50 lei March 27, 2021
Donator Anonim 50 lei March 27, 2021
Donator Anonim 50 lei March 27, 2021
Donator Anonim 100 lei March 27, 2021
Donator Anonim 50 lei March 27, 2021
Hulya Zota 50 lei March 27, 2021
Cristina Giuclea 100 lei March 27, 2021
Donator Anonim 100 lei March 27, 2021
Blaga Florin 200 lei March 27, 2021
Donator Anonim 50 lei March 27, 2021
Donator Anonim 100 lei March 27, 2021
Daniela Cordos 100 lei March 27, 2021
Kallai Annamaria 400 lei March 26, 2021
Moldovan Akos 200 lei March 26, 2021
Ioana Irina Petruse 50 lei March 26, 2021
Adrian Nica 50 lei March 26, 2021
Cristian Porumb 50 lei March 26, 2021
Maria Mirabela Burghelea 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 500 lei March 26, 2021
Valy Ionescu 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 500 lei March 26, 2021
Lili Rotaru 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 200 lei March 26, 2021
Catali Cadis 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 500 lei March 26, 2021
emeric vollner 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 200 lei March 26, 2021
Marius Kosa 500 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Adrian-Cosmin Lazar 500 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Florica alexandru 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 500 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Olivia Daniela Marincas 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Bogdan Bordas 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 500 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Dorin Privantu 100 lei March 26, 2021
cristian ovidiu ghiurcuta 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Olimpiu Baciu 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 500 lei March 26, 2021
Ana Cornelia Burca 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Florina Carla Dulca 30 lei March 26, 2021
Dezideriu Szasz 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Georgiana Pavel 20 lei March 26, 2021
Donator Anonim 1.000 lei March 26, 2021
Andreea Mihit 100 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Geta Sipos 50 lei March 26, 2021
Donator Anonim 500 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
TomTomi Instal 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 100 lei March 26, 2021
Anabela Hepes 200 lei March 26, 2021
Donator Anonim 50 lei March 26, 2021
Sergiu-Madalin Vlad 5.000 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Denisa Beste 500 lei March 25, 2021
Nicoleta Cret 50 lei March 25, 2021
Constantin Lazar 100 lei March 25, 2021
Denisa Penyacsek 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 40 lei March 25, 2021
Marius Moldovan 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Alina Alna 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Alexandra Boglut 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Amalia Lukacs 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Gabor Kiss 20 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Bungău Adrian 100 lei March 25, 2021
Anca Popa 100 lei March 25, 2021
Dorina Sugar 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
octavia joldis 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 1.000 lei March 25, 2021
Iancu Adrian 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 1.000 lei March 25, 2021
Zorita Popa 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Ana Valentina Moldovan 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Andrei Ciarnau 100 lei March 25, 2021
Daniel Stef 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Bala Alexandra 500 lei March 25, 2021
Monica Boldiș 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Anca Maghiar 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Corina Rus 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 300 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
geanina torj 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Andra Ioana 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
EMILIA FLORINA POP 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Andrea Poputa 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 300 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Elisabeta Schiop 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Alina Solomie 50 lei March 25, 2021
Horea Pitutiu 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Liviu și Cosmina Drăgan Codrean 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 110 lei March 25, 2021
Donator Anonim 150 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Diana Macavei 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Ștefan Tiberiu Szilagyi 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Andrada Floruta 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Gug Sofia 50 lei March 25, 2021
Stela Pernea 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Oana Ungur 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 300 lei March 25, 2021
Octavian Oncioiu 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 1.000 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Monika Vura 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
BELA IMRE 10 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Midia Tivadar 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Georgina Salamon 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Caba Ildiko 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Diana Maghiar 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Iancu Popa 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Erika Petrica 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 30 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Andrada Faina 100 lei March 25, 2021
Adelina Mangra 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 150 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Catalin Miron 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 10 lei March 25, 2021
Dumitru-Ionel Puscas 100 lei March 25, 2021
Maria Simona Ungur 50 lei March 25, 2021
CALIN MARIAN 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Brigitta Horvath 10 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Catalin Toth Serbescu 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 1.000 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 80 lei March 25, 2021
Donator Anonim 250 lei March 25, 2021
Romina Bibartan 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Alexandra Rus 50 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 20 lei March 25, 2021
Adi Chirila 200 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 100 lei March 25, 2021
Donator Anonim 500 lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 25, 2021
Restea Loredana lei March 25, 2021
Donator Anonim 200 lei March 24, 2021
Donator Anonim 200 lei March 24, 2021
Donator Anonim 50 lei March 24, 2021
Tari Tímea 50 lei March 24, 2021
Donator Anonim 50 lei March 23, 2021
Ozana Lavrancik 100 lei March 23, 2021
Donator Anonim 50 lei March 23, 2021
Annamaria Ioana Tiplea 100 lei March 23, 2021
Donator Anonim 100 lei March 23, 2021
Laurențiu Ardelean 200 lei March 23, 2021
Donator Anonim 100 lei March 22, 2021
Daniela Maior 400 lei March 22, 2021
Donator Anonim 100 lei March 21, 2021
Donator Anonim 100 lei March 21, 2021
Anca Erdei 100 lei March 21, 2021
Donator Anonim 200 lei March 21, 2021
Nicolae Puskas 100 lei March 21, 2021
Adela Toie 400 lei March 21, 2021
Florin Rojan 100 lei March 21, 2021
Donator Anonim lei March 21, 2021
Orban Eva 50 lei March 20, 2021
Donator Anonim 100 lei March 20, 2021
Donator Anonim 100 lei March 20, 2021
Emese Kocsis 200 lei March 20, 2021
Donator Anonim 50 lei March 20, 2021
Donator Anonim 100 lei March 20, 2021
Sarca Viorel 50 lei March 20, 2021
Donator Anonim 150 lei March 20, 2021
Donator Anonim 100 lei March 19, 2021
Olimpia Pop 100 lei March 19, 2021
Donator Anonim 50 lei March 19, 2021
Erika Hart 400 lei March 19, 2021
Donator Anonim 200 lei March 19, 2021
Elena Roman 200 lei March 19, 2021
Donator Anonim 100 lei March 19, 2021
Andrea Gheorghiu 100 lei March 19, 2021
Ioana Mirabela Pop 400 lei March 18, 2021
Sorin Buzila 200 lei March 18, 2021
Sandor Balog 200 lei March 18, 2021
Donator Anonim 50 lei March 18, 2021
Loredana Ile 200 lei March 18, 2021
Orbai Mircea 200 lei March 18, 2021
Donator Anonim 30 lei March 18, 2021
Donator Anonim 100 lei March 18, 2021
Donator Anonim 100 lei March 18, 2021
Pop Cristian 100 lei March 18, 2021

Recenzii

 1. Tina (proprietar verificat)

  Să ne unim forțele & să nu rămânem indiferenți la nevoia aproapelui.

 2. Drugas

  Cristian ionut

 3. Mihai (proprietar verificat)

  Am donat și mi- am invitat prietenii sa doneze și ei.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.